Terug

GamerLink

GamerLink

GamerLink is een gratis app dat gamers van over de hele wereld verbindt. Het biedt gamers de mogelijkheid om andere spelers te vinden die volledig aansluiten op hun voorkeuren. Gamerlink geeft je de optie om te filteren op skill-level, speelstijl, demografische ascpecten en nog veel meer zodat iedereen de beste online-game ervaring heeft.

 

Een teamgenoot op jouw skill-level

Je kent het wel; je speelt al een tijd een competitieve game zoals bijvoorbeeld Rocket League, maar jouw vrienden zitten simpelweg niét op het zelfde skill-level als jij. Of juist andersom; je denkt dat jou vrienden het spel veelste serieus nemen, het is tenslotte maar een spelletje, je zoekt iemand die wat meer laid-back is. 

 

 

Hashtags

D.m.v. hashtags kun je een beacon (oproep) plaatsen met een aantal opties. Ook kun je zelf nog een tekstje plaatsen om wat extra's toe te voegen;

 

Game Library: De game waar je een teamgenoot voor zoekt. Inmiddels zijn er al meer dan 200 titels toegevoegd verspreidt over alle consoles.

 

Playstyle: Ben je een casual of een competitieve gamer?

 

Skill: Hier filter je op beginners, ervaren, vetaranen, of pro spelers. 

 

Region: Zoek je naar spelers in alleen Europa of wil je met de hele wereld kunnen conecten?

 

Microphone: Als je eventueel een headset hebt en wilt communiceren kun je deze optie aanzetten, of juist niet.

 

 

Makkelijk de juiste gamer vinden

 

GamerLink geeft je ook de mogelijkheid een eigen profiel aan te maken met info over jou. Laat bijvoorbeeld zien welke games je leuk vindt, wat je gamertag is, je leeftijd, de YouTubers of Twitch-streamers die jij volgt. Of connect je Instagram voor een wat meer persoonlijke touch.

 

 

 

Game-Outlet NL 9.0 / 10 - 2301 Reviews @ Feedback Company
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box